Εταιρία

Λίγα λόγια για την εταιρία μας…

Η εταιρία PAPASGARDEN δραστηριοποιείται στο χώρο του κήπου από το 1988. Το Φυτώριο μας βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα στην Θέρμη και στο Πανόραμα, στο πρώτο χιλιόμετρο του δρόμου Θέρμης – Πανοράματος, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Η εταιρία PAPASGARDEN αλλά και το φυτώριο ιδρύθηκε από τον Παπά Χρήστο , Απόφοιτο της Γεωπονικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 Η PAPASGARDEN ασχολείται με μελέτες πρασίνου, σχεδίαση – κατασκευή – συντήρηση μικρών και μεγάλων ιδιωτικών και δημόσιων χώρων.

Η εταιρεία PAPASGARDEN  μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα παράγει σε ιδιόκτητους φυτοριακούς χώρους της εταιρίας PAPASGARDEN  και εμπορεύεται ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν και είναι εγκλιματισμένα στο ευρύτερο κλίμα της Ελλάδας.

Επίσης, η εταιρία PAPASGARDEN μπορεί να προμηθεύσει τον επαγγελματία και τον ιδιώτη με ποιοτικά εργαλεία κήπου αλλά και κάθε είδους υλικά για το αυτόματο δίκτυο ποτίσματος, μηχανήματα συντήρησης του κήπου και κάθε είδος φυτοπροστατευτικού υλικού με λιπάσματα επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης, εδαφοβελτιωτικά με φυτοχώματα πρώτης ποιότητας,  φυτοφάρμακα και βιολογικά προϊόντα  που θα συντηρήσουν και θα αναπτύξουν τα αγαπημένα σας φυτά.

Στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία μας, η εταιρία PAPASGARDEN είναι σε θέση να γνωρίζει και να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του επαγγελματία ή ιδιώτη πελάτη της. Με έμπειρους γεωπόνους και ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων της, η εταιρία PAPASGARDEN έχει την δυνατότητα να αναλάβει οποιοδήποτε μεγάλο δημόσιο ή ιδιωτικό έργο πρασίνου δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας PAPASGARDEN βρίσκονται καθημερινά στο φυτώριο, όπου έρχονται σε επαφή με τον πελάτη και προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων, προς όφελος του. Η άμεση επαφή δημιουργεί στον πελάτη το αίσθημα της ασφάλειας στις αγορές του και σιγουριά για το αποτέλεσμα των επιλογών του. Ζητούμενο της εταιρίας PAPASGARDEN είναι δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης σε προσωπικό επίπεδο.

Αποτέλεσμα αυτής της εμπιστοσύνης είναι ότι οι πελάτες μας στηρίζουν την PAPASGARDEN όλα αυτά τα χρόνια μιας και μαζί δημιουργούμε τον κήπο των ονείρων τους με φυτά της επιλογής τους και φυσικά την καθημερινή και αδιάλειπτη βοήθεια μας σε όλους του τομείς του κήπου τους.